En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangınlar bazı o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği bile eritebilmektedir. Sağlıklı ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın dâhilindeki çatı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini sınırlı süre emin hale getirir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya sorunleri nedeniyle kapılar hüsran görmez.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Genel amacı insanların binayı hüsran gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arsa hileır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır Yangın Çıkış Kapısı ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yönı aralık opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kanat ile daha pıtrak tasarruf sağlamlanabilir.

Binamıza 40 tane standart ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat Yangın kapısı istanbul örtmek isterim

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın Kapısı Fiyatları Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mamultır ve ekseri çağdaş binalarda kullanılır.

Report this wiki page